Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Προσκλήσεις για τον PBE Server

Έχοντας περάσει μήνες από τη τελευταία φορά που οι εγγραφές για τον PBE Server του League of Legends ήταν ανοιχτές, η RIOT ανοίγει και πάλι τις πόρτες του Public Beta Enviroment Server.



Ωστόσο αυτή τη φορά οι εγγραφές δεν είναι ελεύθερες. Για να συμμετάσχετε θα πρέπει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας σε αυτή τη σελίδα πατώντας το κουμπί που αναγράφει “I WANT TO HELP!” και να περιμένετε για το αν θα εγκριθείτε για να συμμετάσχετε στον δοκιμαστικό server του παιχνιδιού.

Ο PBE Server έχει δημιουργηθεί ως ένας περιορισμένης πρόσβασης δημόσιος server, όπου οι παίκτες βοηθούν στη δοκιμή νέων μη-απόρρητων χαρακτηριστικών, περιεχόμενο και πειράματα, τα οποία δεν έχουν ακόμα (και μπορεί και ποτέ) κυκλοφορήσει.

Οι προσκλήσεις θα γίνονται περιοδικά σε ενδιαφερόμενους παίκτες για να δοκιμάσουν νέο υλικό του παιχνιδιού. Η επιλογή δεν θα γίνεται τυχαία αλλά βάση κριτηρίων, κάποια από τα οποία είναι:
  • Το κύριο account σας να είναι 30 level.
  • Να έχετε ένα σχετικά καθαρό ιστορικό από reports και bans.

Όσοι επιλέγονται, θα τους δίνετε πρόσβαση στον PBE για μια χρονική περίοδο κατά την οποία θα μπορούν να εισέλθουν στον server για να δοκιμάζουν το νέο περιεχόμενο. Με τη λήξη αυτής της περιόδου ωστόσο, όσοι είχαν επιλεγεί, θα επιστρέφουν πάλι πίσω στη λίστα των ενδιαφερόμενων,όπου και θα βρίσκονται σε αναμονή για το αν θα επιλεγούν ξανά με την έναρξη της επόμενης περιόδου.
Όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου