Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Χρήσιμα Sites για το League of Legends

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε μερικά χρήσιμα site για να ενημερώνεστε σχετικά με ό,τι νέο υπάρχει σχετικά με το League of Legends!


Κατ’ αρχάς το αυθεντικό site της Riot:

  
Στη συνέχεια το Cowboy TV με πολλά άρθρα σχετικά με διάφορα video games: http://www.cowboytv.gr/



Μετά είναι το LOLKINGστο οποίο εκτός από άρθρα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με κάποιον άλλο summoner καθώς και πολλά guides και stats για όλους τους chamions του League of Legends:


Το MobaFire που μπορείς να δεις διάφορα built για όλους τους champions από άλλους summoners καθώς και να κάνεις το δικό σου built:


Μπορείτε να βλέπετε live παιχνίδια από διάφορα games στο http://el.twitch.tv/ . Συγκεκριμένα μπορείτε να βλέπετε ζωντανά παιχνίδια League of Legends στο:


Στο http://www.reddit.com μπορείτε να δείτε διάφορα video από games και όχι μόνο! Μπορείτε να δείτε video σχετικά μόνο από το League of Legends στο:


Την ώρα που είστε σε game μπορείτε να μπείτε στο LoL Nexus και να δείτε στοιχεία για τους συμπαίκτες αλλά και για τους αντιπάλους (division, wins, runes, masteries):


Τέλος το LoL Counter δείχνει το ποιους champions κάνει counter ο παίκτης που διαλέγεις καθώς και το αντίθετο, δηλαδή το ποιοί champions κάνουν counter τον παίκτη που διαλέγεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου