Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Τα στατιστικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Ένα infographic με τα στατιστικά των picks και bans καθώς και των “πραγμάτων που πεθάναν” του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Δείτε ποιοι champions επιλέχθηκαν, αποκλείστηκαν ή ακόμα και πεθάναν!

Αξίζει να αναφέρουμε πως επιλέχθηκαν 69 champions από τους 113. H most-played επιλογή ήταν ηZyra (συγκεκριμένα παιχνίδια 42, σαν support), ενώ ο champion με τις περισσότερες αποκλείσεις ήταν οShen (συγκεκριμένοι αποκλεισμοί 32, ίσως το πιο διεκδικημένο pick για top lane). Στο mid βασίλισσα ήταν η Ahri με core item το Deathfire Grasp (100% φτιαγμένο σε κάθε παιχνίδι!). Στο ρόλο του AD carry είδαμε πιο συχνά τον Corki που σε κάθε παιχνίδι έφτιαχνε Trinity Force!

Βασιλιάς του KDA του φετινού πρωταθλήματος φαίνεται να είναι σύμφωνα με τα στατιστικά ο Piglet, το ad carry της ομάδας SK Telecom T1 ο οποίος ξεχωρίζει με το 9,73 KDA αλλά και με το περισσότερο GPM (Gold Per Minute για όσους δεν ξέρουν) στο οποίο είχε 408.11! Έχουμε βέβαια και άλλον έναν βασιλιά, ο οποίος είχε τα περισσότερα minion ανά λεπτό, τον OMG Cool με 9,9!


Επίσης, κάτι το εξίσου ενδιαφέρον, είναι το gold που μαζεύτηκε συνολικά και ήταν 3.550.500! Οι πύργοι που κατεδαφίστηκαν 705 και οι Teemo που δολοφονήθηκαν 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου