Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Δοκιμάστε τα Season 4 Masteries

Στον παρακάτω builder μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε τα νέα Masteries της Season 4.

Τα νέα trees έχουν παρθεί από τον PBE Server του League of Legends, και θα δείτε τόσο νέα masteries όσο και παλιά που έχουν ανανεωθεί.Σημειώσατε ωστόσο ότι τα νέα masteries, μπορεί να υποστούν περαιτέρω αλλαγές πριν φτάσουν στον Live Server (είτε στα εικονίδια τους είτε στις ιδιότητές τους).

Κάποια από τα σημεία που παρατηρήσαμε:

  • Η Riot προσπάθησε να κάνει τα trees που θα επενδύσεις 21 πόντους κάτι σαν εξειδίκευση, ειδικά

  • Στο offense tree το ποσοστιαίο penetration είναι πολύ χαμηλά (θέλει αρκετούς πόντους για να το αποκτήσεις), που σημαίνει ότι οι bruisers με 9/21/0 masteries θα χάσουν αρκετή δύναμη στο late game.

  • Είναι στο ίδιο mastery για armor και magic penetration, κάτι που θα δώσει πολύ δύναμη σε hybrid χαρακτήρες (Teemo anyone?).

  • Τα masteries που μειώνουν το damage από τους αντίπαλους champions (Block και Unyielding) είναι εύκολο να τα αποκτήσεις, καθώς είναι μέσα στους 9 πρώτους πόντους του defense tree, κάτι που μας δείχνει ότι η Riot θέλει αρκετά duels στα lanes.

  • Επίσης το Feast από το Offense tree επιστρέφει health και mana σε κάθε last hit, οπότε θα “φορεθεί” πολύ σε AD και AP carries.
  • Πολύ ωραίο το utility mastery που δίνει gold σε κάθε last hit συμπαίκτη σου, στο οποίο είσαι κοντά (Scavenger).

  • Δεν υπάρχει mastery για περισσότερο damage στα turrets, καθώς δεν φαίνεται να άρεσε και πολύ στη Riot το fast turret push που επικράτησε σε όλη τη Season 3.

Κάποιες προτάσεις για masteries:

21/9/0 – Σε AD carries, assassins, AP carries και junglers που στηρίζονται αρκετά στο early game. Φυσικά με τα ανάλογα masteries, ανάλογα την πηγή του dmg (physical ή magical).

9/21/0 ή 0/21/9 – Tanky champions του top lane και του jungle, όπως Amumu, Malphite, Sejuani ή Jarvan και Lee Sin σε μια ομάδα με πολύ damage στους άλλους champions. Γενικά για χαρακτήρες που είναι χρήσιμοι στην ομάδα δημιουργώντας ευκαιρίες για kills σε συμπαίκτες

9/0/21 ή 0/9/21 ή 0/12/18 - Σε όλα τα support, ανάλογα το match up φυσικά. Ειδικά το mastery για extra gold σε κάθε last hit συμπαίκτη, δεν πρέπει να μην επιλέγεται.


Αλλά καλύτερα δοκιμάστε τα μόνοι σας: Link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου