Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Πρώτη ματιά στις Καινοτόμες Λειτουργίες Παιχνιδιού


Οι Καινοτόμες Λειτουργίες Παιχνιδιού είναι έτοιμες να μπουν στο League! Έχουμε μία ποικιλία πειραματικών λειτουργιών, καθεμιά με διαφορετική μορφή της κλασικής φόρμουλας του League of Legends, που σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε μία τη φορά. Ο λόγος για την περιορισμένη κυκλοφορία τους είναι ώστε να μπορέσετε να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους παιχνιδιού. Όταν απενεργοποιηθούν, θα τσεκάρουμε τις γνώμες σας καθώς φτιάχνουμε νέες, και φυσικά μπορεί πάντα να επαναφέρουμε κάποιες που αγαπήσατε πολύ!


Η πρώτη λειτουργία που εισάγουμε είναι το Ένας για Όλους, όπου δύο ομάδες πέντε παικτών παίζουν τον ίδιο ήρωα. Η ουρά για το Ένας για Όλους θα οδηγεί στο Φαράγγι των Επικαλεστών, όμως θα μπορείτε να το δοκιμάσετε σε κάθε χάρτη μέσω προσαρμοσμένων παιχνιδιών. Εάν έχετε ονειρευτεί ποτέ μια οθόνη γεμάτη λέιζερ από την Απόλυτη Λάμψη ή να ζείτε για πάντα με απανωτές Χρονομετατοπίσεις από τον Ζίλεαν, ήρθε η ευκαιρία σας!


Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ιδέα να δουλέψουμε μαζί σας σε νέες λειτουργίες παιχνιδιού, οπότε πείτε μας τι πιστεύετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου