Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Οι προτεινόμενες αλλαγές της Season 4

Οι πρώτες αλλαγές του League of Legends για τη Season 4 διέρρευσαν και είναι πολύ πιθανό να τις δούμε στο σύντομα στο Preseason αν μείνουν ως έχουν.


Minions και Monsters
  • Τα minions θα εμφανίζονται στο 1:00 αντί για το 1:30
  • Τα monsters θα εμφανίζονται στο 1:30 αντί για το 2:05

Baron
  • Το Baron Buff αλλάζει και πλέον θα δίνει ένα μεγάλο ποσοστό % bonus damage κατά των πύργων, καθώς και ένα εκτός μάχης boost στο movement speed.
  • Τα AD / AP / Health Regen bonus καταργούνται.

Towers
  • Οι εξωτερικοί πύργοι (και πιθανόν όλοι) πλέον δίνουν 250 Gold στον καταστροφέα τους και 75 Gold στους συμπαίκτες του.

Snowballing
  • Για να μειωθεί το φαινόμενο του Snowballing, το First Blood θα δίνει μόνο 240 Gold αν παρθείπριν το 4ο λεπτό αντί για 400 Gold

Roles
  • Νέο αντικείμενο για τους junglers έρχεται για να αυξήσει σημαντικά τα έσοδα χρυσού τους.
  • Οι Mid laners θα έχουν αυξημένο damage από τα ανανεωμένα Masteries. Αλλά θα πρέπει και να roamάρουν περισσότερο καθώς θα υπάρχουν περισσότερα objectives για να εξασφαλίσουν.
  • Τα Supports στο Bot lane θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να κουβαλήσουν αν το lane τους κερδηθεί.

Πολλοί επαγγελματίες παίκτες του League of Legends έχουν προσκληθεί από τη RIOT για να δοκιμάσουν τις αλλαγές παίζοντας τη νέα έκδοση του παιχνιδιού και να δώσουν τις απόψεις τους.
Μεταξύ τους και ο Yu “Misaya” Jingxi, mid laner των World Elite ο οποίος αναφέρει:

“Μετά από μέρες δοκιμής της Season 4 στο Λος Άντζελες θα ήθελα καταρχάς να πω πως η Season 4 θα κάνει το παιχνίδι πολύ πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον.

Στα τουρνουά του Preseason θα υπάρχουν πολύ λιγότερες μάχες στο 1 lvl.
Τα minions εμφανίζονται στο 1:00 και τα jungle camps στο 1:30.
Με την προσθήκη των Trinkets οι μάχες αυτές θα γίνουν λιγότερο εφικτές.
Και το First Blood πριν το 4ο λεπτό θα δίνει μόνο 240 Gold.
Ποιος θα θυσίαζε πόντους εμπειρίας από το lane για ένα τόσο μικρό ποσό;

Μεγάλες αλλαγές στο σύστημα των Assist και των Support θα επιτρέπουν στα Support να έχουν περισσότερες πιθανότητες να “κουβαλήσουν”. Στη νέα έκδοση έχουν πολλές πηγές εσόδων: Masteries, Assists, Towers, νέα αντικείμενα, και το χρυσό που κερδίζουν τα AD carries. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών ανακάλυψα πως ο χρυσός από τις Assist είναι πολύ υψηλός. Ο Madlife είχε συνεχώς πολλά αντικείμενα.

Οι αλλαγές στη ζούγκλα αφορούν μια νέα κατασκήνωση τεράτων και αλλαγές σε αντικείμενα. Πρέπει να πω πως η αύξηση του χρυσού από τα αντικείμενα ζούγκλας είναι μεγάλη. Ειδικά του Wriggle’s Lantern το οποίο αυξάνει κατά 40% το χρυσό που λαμβάνεται από τα τέρατα της ζούγκλας. Το νέο camp τεράτων είναι καταπληκτικό. Δίνει αξιοπρεπές XP και χρυσό και είναι εύκολο να σκοτωθεί. 

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών ανακαλύψαμε πως τα παιχνίδια εξελίσσονταν πολύ γρήγορα. Ανυπομονώ για την άφιξη του Preseason καθώς πρόκειται να δούμε μια νέα και διασκεδαστική έκδοση του παιχνιδιού.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου